Köpa Växthus - Välj modell och storlek

Anpassningsbara växthus - Ditt kompletta växthuspaket

  • I växthuspaketen ovan ingår allt ni behöver för att ni ska kunna bygga ert växthus! 
  • Jordankare som går 50cm ner i marken.
  • 32mm x 2mm galvaniserade stålrör, alla delar ni behöver.
  • 3st metallstag mellan varje båge.
  • GjordNära EVA växthusfilm 200micron och anti-kondensbehandlad.
  • Dörr av trä.
  • Metallskruv för montering. Instruktionsbok & skötselråd. Sandsäckar för förankring av plasten längs långsidorna.
  • Leverans hem till er för endast 299kr.
  • Möjlighet att delbetala för +395kr.
  • Svensktillverkat miljövänligt tunnelväxthus!

Läs också gärna våra avdelningar "Inför ditt köp" och "Fakta om våra växthus" om ni vill läsa mer om våra växthus.

Odla egna grönsaker – GjordNära, äkta härproduderat!

 

Vårat Tunnelväxthus med upphöjd basilikaodlingVårat Tunnelväxthus med upphöjd basilikaodlingDet finns inget som är så härligt som när vi går ut i växthuset och nyper av ett par solvarma tomater och stoppar direkt i munnen. Eller när dottern rycker ett gäng basilikablad och glatt springer iväg med ett spjuveraktigt leende, en välkommen ”stöld”.

Gurkor F1 Max i vårt VäxthusGurkor F1 Max i vårt VäxthusAtt odla sina egna grönsaker handlar om mer än bara ett välkommet bidrag i matkassan, det handlar om livskvalité och att göra vad vi kan för att slippa gifter i maten och den globala växthuseffekten.

Dessutom öppnar sig en enorm kulinarisk upplevelse, allt från udda sorter som inte ens går att köpa i affären till den otroliga skillnaden i smak när tomater får mogna på plantan.

En annan oväntad men välkommen effekt av egen odling är överskottet, för ofta när det går bra får man så mycket att det inte går att äta allt själv. Vi får ge bort till grannar vänner och arbetskamrater. Känslan av att ställa fram ett dignande buffébord av egenodlade grönsaker på sommarfesten är obeskrivlig!

Därför inbjuder vi er att också odla era egna grönsaker. Odla på friland, i växthus, i låda på balkongen eller i fönstret. Vi hoppas kunna erbjuda tillbehören och kunskapen ni behöver för att nå ett bra resultat! Vi kommer att dela med oss av alla våra erfarenheter och kunskaper som vi och våra vänner har samlat på oss under alla år.

Ragnar monterar Växthus - Växa3Ragnar monterar Växthus - Växa3Skörd en dag i AugustiSkörd en dag i AugustiTomater Ildi Tomater Ildi


Storleksjämförelse VäxaStorleksjämförelse VäxaTunnelvaxthus Växa 4 x 6mTunnelvaxthus Växa 4 x 6mVäxa 5 x 10,5mVäxa 5 x 10,5mOdlingslådorOdlingslådorodlingslådorodlingslådorVäxa 5 x 10,5mVäxa 5 x 10,5mVäxa 5 med sargVäxa 5 med sargVäxa 5 med sargVäxa 5 med sargVäxa 4 x 9mVäxa 4 x 9mVäxa 4 x 9mVäxa 4 x 9mVäxa 4 x 9mVäxa 4 x 9mVäxa 4 x 9mVäxa 4 x 9mFreja med sargFreja med sargVäxa 4 x 7,5mVäxa 4 x 7,5mEgenbyggd dörr & sargEgenbyggd dörr & sargVäxa 4Växa 4Växa 5 x 4,5mVäxa 5 x 4,5mTunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus Växa 5 Tunnelväxthus Växa 5 Tunnelväxthus 3 x 4,5mTunnelväxthus 3 x 4,5mInnuti ett TunnelväxthusInnuti ett Tunnelväxthus  Tunnelväxthus 3m x 4,5mTunnelväxthus 3m x 4,5m  Växa 4 - 3,9m bredVäxa 4 - 3,9m bredVäxa 4 invändigtVäxa 4 invändigtTunnelväxthus med hög sidaTunnelväxthus med hög sidaTunnelväxthus i snörTunnelväxthus i snör 

 

Odling & inspiration

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok