Trädgårdsredskap Filtrera

Planteringsgaffel

PlanteringsgaffelPlanteringsgaffel
PlanteringsgaffelPlanteringsgaffel
PlanteringsgaffelPlanteringsgaffel
TrädgårdsredskapTrädgårdsredskap

Pris med rabatt
Pris 199,00 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 199,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 17 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Planteringsgaffel i rostfritt stål med ett kraftigt träskaft av ask.

Skaftlängd: 36cm

Planeteringsgaffeln är utmärkt för att rensa runt plantor, mylla ner gödning eller för att gräva små planteringsgropar. Den enkla gaffelstrukturen gör att kladdig lera inte fastnar lika lätt som på en spade. Det längre skaftet gör att man kommer åt lite längre in i rabatter och ger bra kraft och ergonomi till arbetet.


GjordNära Trädgårdsredskap

Med rätt redskap i trädgården blir jobber inte bara lättare . det blir roligare också.

Våra redskap är tillverkade av FSC certifierad ask och rostfritt stål. Det gör att redskapen håller för användning i många år. De är utvecklade med tanke på användbarhet, skönhet och ergonomi.

Spadarspadar 07spadar 14redskap 1HäcksaxTrädgårdsredskap

Paketerbjudanden

 
 

 


Skötsel

Olja in handtagen med träolja minst en gång per år. Förvara redskapen under tak för att hålla skaften fräscha längre. Borsta av lera och smuts med jämna mellanrum och inför vinterförvaring. Slipa spadar med en fil så att eggen är vass.

Tillverkade i Kina


Planteringsgaffel

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.