Binab mot svampsjukdomar

BinabBinab
BinabBinab
BinabBinab

Pris med rabatt
Pris 198,00 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 198,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 17 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Under perioder då vi har mulet och fuktigt väder så kan man märka att växterna i våra växthus angrips av gråmögel. Gråmögel är en skadesvamp, och ett tecken på att växterna, ofta tomater, blivit angripna är att bladen blir gråaktiga, lite "håriga" och rullar ihop sig.

Binab är ett biologiskt och naturligt medel i pulverformat som är baserat på nyttosvamparna Trichoderma polysporum och Trichoderma harzianum. Förpackningen innehåller 40g som räcker till 20m².

Produkten kan användas både i förebyggande syfte och till att bekämpa skadliga svampar och häxringar på gräsmattan. Trichoderma har också en växtstimulerande effekt, som leder till en bättre och snabbare rotning hos plantorna.

Bruksanvisning

Du blandar pulvret med vatten under omrörning och sprider sen ut blandningen med en vattenkanna med fin stril eller med hjälp av en spridarramp.

Norge

Denna vara skickas ej till Norge.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.