
Valuta
Purjolöksgroddar har en tydlig, frisk smak av purjolök och passar utmärkt som garnering till både kött och fisk. Dessa groddar är dessutom ett utmärkt tillskott i sallader eller på smörgåsar för den som vill lyfta sin rätt med en extra dos grön friskhet.
Våra 20g Purjolök – Groddar & mikroblad ger dig möjligheten att:
Dessa frön lämpar sig utmärkt för både snabba groddar och lite längre mikroblad – helt efter din önskan.
Groddar: Frön som gror i vatten (eller annan fuktig miljö utan jord) under 3–7 dagar.
Skott: När grodden får rota sig och växa uppåt tills de är några cm höga (ca 7–10 dagar).
Mikroblad: Små plantor med ett eller två bladpar, klara på 10–14 dagar beroende på sort.
Babyblad: Småblad på ca 10–15 cm, ett mellansteg mellan mikroblad och fullvuxna plantor (14–21 dagar).
Groddar | Skott | Mikroblad | Babyblad |
---|---|---|---|
Den här produkten är noggrant testad och certifierad fri från: Salmonella spp, Listeria monocytogenes, E.coli 0157:H7 och Ehec. Produkten kan innehålla spår av allergener. Tack vare de omfattande testerna kan du tryggt använda dessa frön för att odla groddar och mikroblad. Alla våra fröer är livsmedelsgodkända för maximal säkerhet.
Vill du veta hur du bäst odlar dina egna purjolöksgroddar och mikroblad? Läs vår odlingsguide
Ge dina rätter en frisk och tydlig touch med våra Purjolök – Groddar & mikroblad. Perfekt som garnering eller som en smakfull komponent i dina sallader, smörgåsar, kött- och fiskrätter!
Bilder & filmer från instagram - vill du synas här? - Tagga din bild med #gjordnära