
Valuta
Tänk dig den fräscha, lätt nötiga smaken och den fina krispigheten hos nystartade mungbönsgroddar. Våra noggrant testade mungbönor ger dig möjligheten att enkelt odla både groddar och mikroblad hemma – perfekt för att ge dina sallader, smörgåsar eller smoothies en extra dos näring.
Våra 250g Mungbönor – Groddar & mikroblad erbjuder flera kreativa användningsområden:
Fröna är perfekta för både snabba groddar och längre mikroblad – valet är ditt!
Groddar: Frön som gror i vatten (eller annan fuktig miljö utan jord) under 3–7 dagar.
Skott: När grodden får rota sig och växa uppåt tills de är några cm höga (ca 7–10 dagar).
Mikroblad: Små plantor som utvecklat sitt första eller andra bladpar, klara på 10–14 dagar beroende på sort.
Babyblad: Småblad på ca 10–15 cm, ett mellansteg mellan mikroblad och fullstora plantor (14–21 dagar).
Groddar | Skott | Mikroblad | Babyblad |
---|---|---|---|
Den här produkten är noggrant testad och certifierad fri från: Salmonella spp, Listeria monocytogenes, E.coli 0157:H7 och Ehec. Produkten kan innehålla spår av allergener. Tack vare de omfattande testerna kan du tryggt använda dessa frön både för att odla groddar och mikroblad, beroende på vad som passar dig bäst. Alla våra fröer för groddning och mikroblad är livsmedelsgodkända för maximal säkerhet.
Vill du veta hur du bäst odlar dina egna mungbönsgroddar och mikroblad? Läs vår odlingsguide
Gör ditt kök grönare och din mat mer levande med våra Mungbönor – Groddar & mikroblad. Oavsett om du är nybörjare eller van odlare, blir detta en perfekt start på ditt gröna äventyr!
Bilder & filmer från instagram - vill du synas här? - Tagga din bild med #gjordnära