
Valuta
Daikongroddar, även kända som japansk rädisa, erbjuder en frisk och kryddig smakupplevelse som passar utmärkt i både varma och kalla rätter. Dessa groddar är ett fantastiskt sätt att lyfta smaken i fiskrätter, ostar och sallader.
Våra 30g Daikonkrasse – Groddar & mikroblad ger dig möjligheten att:
Dessa frön är perfekta för att odlas som snabba groddar eller lite längre mikroblad – anpassa odlingen efter din smak!
Groddar: Frön som gror i vatten (eller annan fuktig miljö utan jord) under 3–7 dagar.
Skott: När grodden får rota sig och växa uppåt tills de är några cm höga (ca 7–10 dagar).
Mikroblad: Små plantor med ett eller två bladpar, klara på 10–14 dagar beroende på sort.
Babyblad: Småblad på ca 10–15 cm, ett mellansteg mellan mikroblad och fullvuxna plantor (14–21 dagar).
Groddar | Skott | Mikroblad | Babyblad |
---|---|---|---|
Den här produkten är noggrant testad och certifierad fri från: Salmonella spp, Listeria monocytogenes, E.coli 0157:H7 och Ehec. Produkten kan innehålla spår av allergener. Tack vare de omfattande testerna kan du tryggt använda dessa frön för att odla groddar och mikroblad. Alla våra fröer är livsmedelsgodkända för maximal säkerhet.
Vill du veta hur du bäst odlar dina egna daikonkrasse-groddar och mikroblad? Läs vår odlingsguide
Ge dina rätter en extra frisk och kryddig touch med våra Daikonkrasse – Groddar & mikroblad. Ett utmärkt val för den hälsomedvetna kocken som vill kombinera smak och näring på bästa sätt!
Bilder & filmer från instagram - vill du synas här? - Tagga din bild med #gjordnära