Vindsäkringsskena

Vindsäkringsskena 1stVindsäkringsskena 1st
Vindsäkringsskena 1stVindsäkringsskena 1st
Vindsäkringsskena 2stVindsäkringsskena 2st
Vinsäkringsskena 1stVinsäkringsskena 1st

Pris med rabatt
Pris 350,00 kr
Rabatt

Valfria tillbehör & extradelar

Välj storlek

Pris med rabatt
Pris 350,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 29 kr /mån* i samarbete med Collector Välj variant av produkt först
alla priser är inklusive moms

Vindsäkringsskena

Wigglewire kan monteras längs med hela långsidan av växthuset. Rekommenderas att köpas till om ni planerar att ställa växthuset på ett blåsigt läge.

1 eller 2 wigglewire per långsida

Du kan montera flera wigglewire profiler på varje långsida. Vid 2st så monteras den nedra ca 40cm från mark och den övre 80cm ovanför den nedre. Om du beställer 1st wigglewire per sida så rekommenderar vi att montera den i det nedre läget. Wigglewiren förhindrar att plasten lirkas ur nedgrävningen och skapar ytterligare en fästpunkt för plasten längs med stommen. Viktigast är att sätta wigglwire på "lä-sidan" från vinden, då det är vindens sugkraft som i värsta fall kan lirka ur plasten från en nedgrävning.

Den här uppgraderingen rekommenderar vi att ha 2st per långsida om du har ett blåsigt läge, till exempel öppna fält nära kusten eller i Skåne. Om du har ett normalblåsigt eller skyddat läge för växthuset så behöver du inte den här uppgraderingen.

Det här ingår i paketet

  • 1st Wigglewire profil som räcker till hela din långsida
  • Wigglewire skarvar
  • Wire att fästa plasten med
  • Självborrande skruvar
  • 1 rulle extra tejp att tejpa vassa kanter med.
  • Byggbeskrivning

 Manual

PDFKlicka här för att läsa byggbeskrivningen

 

Passar modell Växa

Produktspecifikationer

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.