Quadra skuggnät 3m bred

Pris med rabatt
Pris 99 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 99 kr
Rabatt

Delbetala fr. 8 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Quadra skuggnät 3m bred. Det här är en metervara. Lägg önskat antal meter i varukorgen.

105g/m2

Skuggar 35%

Tillverkad av UV-stabil PE (polyeten)

 

Kraftigt nät som går att hänga upp i krokar i taket - eller spänna på utsidan av växthuset. Går även att montera som vindskydd eller till bärburar.

Monteras enklast utvändigt på växthuset med bågklämmor.

 

Montering av skuggväv

Man kan montera skuggväv på flera olika sätt. Utvändigt, invändigt, i krokar m.m. Här presenterar vi utvändig montering. Vi kommer lägga till fler monteringssätt längre fra,

Utvändig montering

Skuggväven monteras utanpå växthusplasten med bågklämmor. Bra över en längre tid, men mindre smidigt om man vill ta av eller skjuta fram skuggväven på olika dagar.

På de här bilderna så har vi använt en skuggväv som är 3m bred. För ännu bättre täckning rekommenderar vi att bredda med fler skuggvävar.

Skuggvävskuggvav 1skuggvav 2skuggvav 4

Invändig montering

Invändigt kan man montera mellan bågarna eller lodrätt i taket - enklast är att montera mellan bågarna och använda skuggväven som är 1,5m bred. Man kan lägga den bakom bågarna eller knuta den i skuggvävens förstärkta hål.

skuggvav 1,5m bredskuggvav 1,5m bredskuggvav 1,5m bredskuggvav 1,5m bred

Produktspecifikationer

Typ av odlingsduk
Skuggväv
Hur bred
3
Material
PE
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok