Plastspik för markduk

Plastspik för markdukPlastspik för markduk
Plastspik för markdukPlastspik för markduk
Plastspik för markdukPlastspik för markduk
Plastspik för markdukPlastspik för markduk

Pris med rabatt
Pris 99,00 kr
Rabatt

Valfria tillbehör & extradelar

Välj nedan
- välj antal

Pris med rabatt
Pris 99,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 8 kr /mån* i samarbete med Collector Välj variant av produkt först
alla priser är inklusive moms

Plastspik för markduk - 50st.

14cm lång och gjord av pp-plast. Huvudet är ca 4,5cm i diameter

Hjälper till att hålla markduken på plats. Tips, använd en gummiklubba, eller ha något mellan spik och hammare när ni slår ner spiken i marken.

Kraftig och rejäl markduksspik som håller för användning i många år. Tillverkad av återvunnen plast i England. Fabriken drivs av solkraft och arbetar med ett stort miljötänk och fokus.

 

Markduk

Markduk till Tunnelväxthus

Markduk hjälper till att hålla ogräset borta.

Markduk till TunnelväxthusGenom att först täcka jorden med markduk slipper ni problem med rot- och fröogräs som kommer upp från befintligt underlag. Det är inte bara det ni planterar som kommer trivas i växthuset, kvickroten och nässlorna växer också dubbelt så snabbt!

Vill ni plantera direkt i jorden under, skär ni ett kryss i markduken och viker undan flikarna. Plantera sedan som vanligt och avsluta med att vika tillbaka flikarna.

Plantor som är känsliga för röta kan skär att man skär bort lite av plasten runt själva stammen, detta gäller för t.ex gurkor och paprikor.

Vår markduk är tålig och håller länge. Vill ni ha det lite snyggare i växthuset kan ni med fördel täcka markduken med tex sand, grus, halm, flis eller bark. Då kommer den att hålla ännu längre.

Extra viktigt är det med markduken precis där plasten går ner mot marken. Om man inte täcker den ytan så blir det lätt mycket ogräs och svår-rensat när plasten är i vägen.

Ett smart sätt att jobba med markduk är att täcka in området utanför växthuset med en smalare remsa växthusplast, på så vis så blir det mindre risk för att ogräset tar sig in i växthuset.

markdukmarkdukmarkdukMarkduk

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.