Markduk 4,15m bred

Pris med rabatt
Pris 75 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 75 kr
Rabatt

Delbetala fr. 6 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Markduk 4,15m bred

Beställs per meter Kvm pris=15kr

Markduk

Markduk till Tunnelväxthus

Markduk hjälper till att hålla ogräset borta.

Markduk till TunnelväxthusGenom att först täcka jorden med markduk slipper ni problem med rot- och fröogräs som kommer upp från befintligt underlag. Det är inte bara det ni planterar som kommer trivas i växthuset, kvickroten och nässlorna växer också dubbelt så snabbt!

Vill ni plantera direkt i jorden under, skär ni ett kryss i markduken och viker undan flikarna. Plantera sedan som vanligt och avsluta med att vika tillbaka flikarna.

Plantor som är känsliga för röta kan skär att man skär bort lite av plasten runt själva stammen, detta gäller för t.ex gurkor och paprikor.

Vår markduk är tålig och håller länge. Vill ni ha det lite snyggare i växthuset kan ni med fördel täcka markduken med tex sand, grus, halm, flis eller bark. Då kommer den att hålla ännu längre.

Extra viktigt är det med markduken precis där plasten går ner mot marken. Om man inte täcker den ytan så blir det lätt mycket ogräs och svår-rensat när plasten är i vägen.

Ett smart sätt att jobba med markduk är att täcka in området utanför växthuset med en smalare remsa växthusplast, på så vis så blir det mindre risk för att ogräset tar sig in i växthuset.

markdukmarkdukmarkdukMarkduk

Vi lägger inte till några dyra kapnings eller extra fraktkostnader. Du betalar alltid samma frakt oavsett vad du beställer.

Produktspecifikationer

Typ av odlingsduk
Markduk
Hur bred
4.15
Material
PP
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok