Långsida 1 & 2

wiggle wire 2Vindsäkringsskena

Wigglewire kan monteras längs med hela långsidan av växthuset. Rekommenderas att köpas till om ni planerar att ställa växthuset på ett blåsigt läge. Kan även användas för att skapa upprullningar och sidoventilationer (se längre ner).

1 eller 2 wigglewire per långsida

Du kan montera flera wigglewire profiler på varje långsida. Vid 2st så monteras den nedra ca 40cm från mark och den övre 80cm ovanför den nedre. Om du beställer 1st wigglewire per sida så rekommenderar vi att montera den i det nedre läget. Wigglewiren förhindrar att plasten lirkas ur nedgrävningen och skapar ytterligare en fästpunkt för plasten längs med stommen. Viktigast är att sätta wigglwire på "lä-sidan" från vinden, då det är vindens sugkraft som i värsta fall kan lirka ur plasten från en nedgrävning.

Den här uppgraderingen rekommenderar vi att ha 2st per långsida om du har ett blåsigt läge, till exempel öppna fält nära kusten eller i Skåne. Om du har ett normalblåsigt eller skyddat läge för växthuset så behöver du inte den här uppgraderingen.

Svårighetsgrad montering

Wigglewire är ganska enkelt att montera: Svårighetsgrad 1-10: 2

Vad får du i paketet?

  • 1st Wigglewire profil som räcker till hela din långsida
  • Wigglewire skarvar
  • Wire att fästa plasten med
  • Självborrande skruvar
  • 1 rulle extra tejp att tejpa vassa kanter med.
  • Byggbeskrivning

 PDF manualByggbeskrivning Vindsäkringsskena

Wiggle wire på langsidan 1stwiggle wire på langsidan 2stwiggle wire på langsidan 1st wiggle wire på långsidanwiggle wire på långsidanwiggle wire profil och skarv

Upprullning på långsidan - Växa

Vi håller just nu på att utveckla upprullning på långsidan. För att kunna montera upprullning kommer det krävas wigglewire med 80cm avstånd. Så wigglewireprodukten är redan förberedd för upprullning på långsidan.

Upprullnad sida - Leva (roll-up side)

I Leva tunnelväxthus så ingår 1st upprullad sida och en stängd sida. Välj till om ni önskar upprullning på båda sidor.

Upprullningsbara sidor - Leva Tunnelväxthus för yrkesodlare (roll-up sides)Upprullningsbara sidor - Leva Tunnelväxthus för yrkesodlare (roll-up sides)Upprullningsbara sidor - Leva Tunnelväxthus för yrkesodlare (roll-up sides)Upprullningsbara sidor - Leva Tunnelväxthus för yrkesodlare (roll-up sides)Upprullningsbara sidor - Leva Tunnelväxthus för yrkesodlare (roll-up sides)

Produktnyheter

Vinklade skyltar i olika storlekar
Svart (SL400) 50st - Hel kartong
429,00 kr
Välj storlek
Vinklade skyltar i olika storlekar
Svart (SL160) 50st - Hel kartong
229,00 kr
Välj storlek
Vinklade skyltar i olika storlekar
Svart vinklad skylt i olika storlekar
20,00 kr
Välj storlek
Välj variant av produkt först
Plantetikett
Svart (SL250) 100st - Hel kartong
450,00 kr
Välj storlek
Plantetikett
Svart (SL135) 500st - Hel kartong
599,00 kr
Välj storlek
Plantetikett
Svarta plantetiketter i olika storlekar
39,00 kr
Välj storlek
Välj variant av produkt först
Plantetiketter i mindre storlekar
Svart L8 1000st - Hel kartong
1399,00 kr
Välj storlek

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.