Montering av skuggväv

skuggvav omslag mini

Här är tips på hur ni kan montera Skuggväv.

Man kan montera skuggväv på flera olika sätt. Utvändigt, invändigt, i krokar m.m. Här presenterar vi utvändig montering. Vi kommer lägga till fler monteringssätt längre fra,

Utvändig montering

Skuggväven monteras utanpå växthusplasten med bågklämmor. Bra över en längre tid, men mindre smidigt om man vill ta av eller skjuta fram skuggväven på olika dagar.

På de här bilderna så har vi använt en skuggväv som är 3m bred. För ännu bättre täckning rekommenderar vi att bredda med fler skuggvävar.

Skuggvävskuggvav 1skuggvav 2skuggvav 4

Invändig montering

Invändigt kan man montera mellan bågarna eller lodrätt i taket - enklast är att montera mellan bågarna och använda skuggväven som är 1,5m bred. Man kan lägga den bakom bågarna eller knuta den i skuggvävens förstärkta hål.

skuggvav 1,5m bredskuggvav 1,5m bredskuggvav 1,5m bredskuggvav 1,5m bred

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.