Växa 3 x 6m - 18kvm

När du har valt dina tillbehör & gavel val klickar du på "lägg i kundvagn" för att lägga till både tillbehör och växthus i varukorgen. Alla tillbehör matchar storleken på detta växthuset.Totalpriset på växthuset räknas om och inkluderar dina val.

Pris med rabatt
Pris 11495,0 kr
Rabatt

alla priser är inklusive moms
Ungefärlig månadskostnad vid 12 månaders avbetalning ca 998 kr *Endast för växthuset - priset för tillbehör räknas inte in här

Delarna till detta växthuset

  • Växa Tunnelväxthus 3 x 6m - 18kvm
  • 5st kompletta växthusbågar med mellanstag i metall.
  • 1 gavel med dörr
  • 1 stängd gavel
  • Växthusplast 200micron

Ett av våra mindre paket passar perfekt för dig som vill ha ett växthus som gör att göra större och uppgradera allt eftersom odlingsglädjen växer.

Vanliga mått

Mått på växthusen

Aktuell leveranstid på växthusen

Just nu är det normal leveranstid för våren. Det tar ca 5-10 dagar att packa ert växthus. Därefter tar DHL vid och kör ut inom 4-7 arbetsdagar. Så total leveranstid är i nuläget ca 2-3 veckor.


Sara Bäckmo om odling i tunnelväxthus


Byggbeskrivning Tunnelväxthus

Växthuset i 3d Vy

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok