Håll dig uppdaterad med erbjudanden och nyheter från oss. Vi skickar bara ett par nyhetsbrev per år så din mailkorg kommer inte bli översvämmad.

tak hojd

Våra Växthus är väl anpassade för odling. Takhöjden är rejäl.

Ofta köper man växthus med tanke på markyta - men faktum är att luftvolymen är minst lika viktig. Dels för att många tillverkare snålar på takhöjden till den milda grad att stora delar av växthuset inte går att utnyttja till höga växter. - Våra växthus har rejäl sidohöjd och man kan utan problem odla tomater ända ute vid kanten.

En större luftvolym gör också att växthuset får ett gynnsammare odlingsklimat. Temperaturen blir mer balanserad och risken för mögel och fuktproblem minskar drastiskt. Det är inte utan anledning som yrkesodlarnas växthus nästan alltid är minst 4m höga. Jämför därför alltid sidohöjd och takhöjd när du väljer växthus.

Takhöjd

  • Växa 3 - 2,6m
  • Växa 4 - 2,7m
  • Växa 5 - 3,2m

Dessutom är sidorna höga. Hela 170cm i vinkeln mellan vägg och tak. Här nedan ser ni Daniel stå vid en växthusvägg, han är 179cm lång så det är full ståhöjd ända ut till väggen.

Växa 5 x 10,5m  med bra höjd på sidornaVäxa 5 x 10,5m  med bra höjd på sidornaVäxa 5 x 10,5m  med bra höjd på sidornaTunnelväxthusBilder på Tunnelväxthus

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.