Telefon: 0581 499 990
Måndag - Fredag 08-17
info@tunnelvaxthus.se
Storbovägen 71891 Frövi

Finansiering Ikano Bank

 

Vi erbjuder förmånlig Leasing av tunnelväxthus - där själva växthuset ingår som en del av säkerheten i lånet. Detta gör att Leasing ofta är ett smart alternativ till finansiering jämfört med traditionellt bank-lån som kan vara svårt att få igenom.

Leasing är ett nyttjandeavtal mellan Ikano Bank som äger utrustningen och dig som använder utrustningen. Med leasing betalar du bara för användandet av utrustningen inte ägandet.

Leasing är särskilt fördelaktigt för er som planerar att behålla utrustningen när leasingavtalet löper ut. Efter avtalstidens slut kan ni välja att antingen förlänga avtalstiden, köpa loss utrustningen för det förutbestämda restvärdet eller anvisa annan köpare. Du kan leasa kontorsmaskiner, IT-utrustning, kaffeautomater, städmaskiner, bilar, automater, verkstadsmaskiner, medicinteknisk utrustning, truckar, entreprenadmaskiner m. m.

Vill du läsa mer om Leasing kan du göra det på den här länken. LÄNK: Leasing hos Ikano bank

Leasing via Ikano bank
Telefon: 0581 499 990
Måndag - Fredag 08-17
info@tunnelvaxthus.se
Storbovägen 71891 Frövi

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok