Snedsträvor

snedsträvor

Snedsträvor av metall gör växthuset mer stabilt.

I grundutförande ingår snedsträvor av band i växthusen. För att få ett ännu stabilare växthus uppgradera med snedsträva av metall.

Snedsträva av band

Varje snedsträva av metall består av 2st T55 1st T41 och 2st K-klämma. Dessa monteras invändigt i ert växthus och gör gavlarna helt stabila. 

Snedsträva

När ni väljer snedsträvs-paketet till växthuset får ni 3st snedsträvor, 2 till en gavel, samt en till nocken. Alla skruvar och monteringsdelar som behövs ingår. För växthus under 10m räcker det med 1st snedsträvepaket. För extra utsatta lägen och väldigt långa växthus rekommenderas 2st snedsträvepaket (ett till varje gavel). Detta är extra viktigt om ni förväntar er att mycket vind kommer träffa en gavel.

 snedstrava2nysnedstrava3nysnedsträvorsnedstravor 2

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok