Jordankare & Ankarplattor

T15 jordankare med plattaJordankare T15 med platta

Vårt nya (2021) standardjordankare för Växaserien. Det runda röret har en krympt del i toppen som till viss del tål att man slår på det. Vi rekommenderar att man spettar ett hål i jorden innan jordankaret monteras. Plattan monteras efter att väggröret är på plats och hindrar jordankaret från att sjunka i mjuk jord. Om du har väldigt hård, packad mark, till exempel en grusbädd, gammal väg eller liknande så rekommenderar vi att du istället väljer T11 Jordankare. T11 Jordankaret är 70cm långt, Så man monterar ner det ca 55cm i marken

JordankareJordankare T11

Väljer du jordankare får du med sådana att slå ner i jorden för alla växthusbågar. Jordankarna är mycket stabila, kraftiga och går ca 50cm ner i marken. Vill ni ha extra stabilitet kan de gjutas fast. Det här är ett bra val om du har väldigt hård mark. Det går att med stor kraft slå ner jordankaret i marken utan att skada jordankaret. Om man har blöt eller mjuk mark kan det här jordankaret riskera att sjunka.

AnkarplattaAnkarplattor

Välj det här när du ska montera växthuset på en fast grund, tex en betongplatta eller stabil trägrund. Ankarplattan bultas fast i grunden och väggrören skruvas i röret.

Jordankare & AnkarplattaJordankare & Ankarplattor

Mycket bra alternativ till att gjuta. Genom att montera Ankarplattorna på jordankarna och gräva ner dem i jorden, blir växthuset mycket stabilt mot lyftande krafter som tjäle. Perfekt när du vill montera en sarg av trä på sidan eller har växthuset på en väldigt blåsig plats.

Freja Jordankare

Freja jordankareFreja förankras med rör i jorden. Rören går ca 40cm ner i jorden.

Jordankare i 3d Vy

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok