Håll dig uppdaterad med erbjudanden och nyheter från oss. Vi skickar bara ett par nyhetsbrev per år så din mailkorg kommer inte bli översvämmad.

Separat gavelplast på tunnelväxthus

Genom att dela plasten mellan gavlarna och huvudstycket och montera med klämmor blir det enklare om ni vill montera av plasten på vintern

Separat gavelplast på tunnelväxthus

Som standard så ingår separat plast på gavlarna på alla våra "Växa" modeller av tunnelväxthus. Ni får två plaststycken med ert växthus och en instruktion hur ni ska skära plasten.

Först monteras plasten på gavlarna med hjälp av bågklämmor på bågens insida. Därefter monteras huvudstycket på taket. Fördelen med separat plast på tak och gavlar är att det är enkelt att få plasten bra monterat. Det är också enklare att ta av plasten på taket på vintern.

.

BågklämmorGavelplastGavelplastningTakplastmontering

Ej Separat gavelplast

Man kan även slå in växthuset som ett paket i hel plast. Men om det går så är det bättre med separat gavelplast.Vi rekommenderar separat gavelplast även på blåsiga lägen, då det är enklare att spänna plasten.
Om ni önskar hel tak och gavelplast så maila in det i samband med att du beställer eller skriv en kommentar på din beställning. Extra längden som går åt = bredden på 1st gavel.

Det här kan också vara ett bra alternativ om man har en stomme som det är svårt att få fast bågklämmor på. Tex om ni har en stomme som består av fyrkantiga profiler.

Hel plastHel plast

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.