Nyttodjur mot trips - 10st påsar

Nyttodjur mot TripsNyttodjur mot Trips
Nyttodjur mot TripsNyttodjur mot Trips
Nyttodjur mot TripsNyttodjur mot Trips

Pris med rabatt
Pris 255,00 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 255,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 21 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Trips hör till yrkesodlarnas värsta skadedjur.

Produkten innehåller 10st små påsar med tripsrovkvalster och används förebyggande eller i början av ett angrepp. Observera att rovkvalstret äter larver och att de vuxna tripsen inte berörs. Så har man ett mer etablerat angrepp rekommenderas det att använda Orius baggar som bekämpningsmetod istället.

Påsarna hänger man i de angripna växterna. Under kommande 4-6 veckor kommer tripsrovkvalster att dagligen ta sig ut genom de förgjorda hålen i påsarna till plantan för att söka efter tripslarver.

För att få en så bra effekt som möjligt är det bra att hänga upp påsarna tidigt på säsongen, juni/juli brukar vara bra, och att hålla en hög luftfuktighet i växthuset. Skulle det inte finnas några larver som rovkvalstret kan livnära sig på så kan de överleva på annan föda, såsom andra kvalster och pollen.

Norge

Denna vara skickas ej till Norge.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.