MycorDip

MycorDipMycorDip
MycorDipMycorDip
MycorDipMycorDip
MycorDipMycorDip

Pris med rabatt
Pris 265,00 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 265,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 22 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

MycorDip innehåller en blandning av svampar, bl.a ecto- och endomycorrhiza. Man har också tillsatt nyttobakterier, yucca, tångekstrakt och huminsyra som ska hjälpa till med etableringen av svamparna på plantornas rötter.

Produkten bidrar till att stärka plantans rotnät och tillväxt vilket i sin tur ökar deras chanser för överlevnad. Den används ofta vid plantering av bland annat häckar.

Observera att den inte kan användas på rododendron, azalea och lagerhägg.

Innehåller 85g vilket räcker till ca 40st häckplantor.

Bruksanvisning

Det går åt ca 30g till 10 plantor: Lös upp påsens innehåll i 5L vatten och rör runt i ca 5 minuter. Doppa därefter plantornas rötter i blandningen och lägg dem i sina planteringshål. Blandningen som är kvar i behållaren fördelar man jämt mellan de 10 planteringshålen. Fyll sedan på med jord och vattna med rent vatten.

Norge

Denna vara skickas ej till Norge.


Mycordip

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.