Humlor till pollinering

HumlorHumlor
HumlorHumlor
HumlorHumlor

Pris med rabatt
Pris 945,00 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 945,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 79 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Innehåll: 1st bo med drottning, arbetare och larver av jordhumlan Bombus terrestris.

Humlor är aktiva från en temperatur runt 5 grader och uppåt. De flyger såväl i soligt som mulet och blåsigt väder, och kan därför användas både inomhus och utomhus för pollinering av bär- och fruktträd. Boet är aktivt i 6-8 veckor, vilket motsvarar deras naturliga levnadstid.

Bruksanvisning

Boet levereras i en specialanpassad kartong. Öppna locket och lyft försiktigt ur plastdelen som är humlornas bo. Ställ detta åt sidan och skruva av den svarta korken på behållaren innehållandes sockervatten, som är kvar i kartongen. Lyft därefter försiktigt tillbaka humleboet i kartongen, och se till att det hamnar åt samma håll som det ursprungligen var.

Placera humleboet på en skyddad plats i skuggan, ca 20cm - 1m ovan mark. Se till att utrymmet framför boet är fritt. Lyft därefter upp kartonglocket så boet får ventilation och öppna spärren för humlorna.

Går att beställa mellan 1:a April - 1:a September.

Norge

Denna vara skickas ej till Norge.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.