Algstopp Akvarium

AkvariumAkvarium
AkvariumAkvarium
Algstopp AkvariumAlgstopp Akvarium

Pris med rabatt
Pris 265,00 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 265,00 kr
Rabatt

Delbetala fr. 22 kr /mån* i samarbete med Collector
alla priser är inklusive moms

Detta medel är biologiskt och räcker till totalt 250L akvarievatten.

Behandlingen fungerar mot trådalger och encelliga svavelalger, men också mot algbeläggningar på glas och bottnen. Det står hos vår leverantör att "produkten inte rekommenderas till saltvattensakvarier då möjlig konkurrens om näringsämnen ”med koraler” inte är undersökt".

Produkten består av mikroorganismer som tar upp näringsämnena i vattnet snabbare än algerna. Med tiden förökar de sig och bryter ner kvävet och fosforn i vattnet och slammet, vilket på sikt leder till att näringsämnena minskar och man svälter algerna.

Miljön i akvariet blir sundare och detta leder också till färre sjukdomar hos fiskarna.

Algstopp för akvarium är ofarlig för fiskar, plantor, djur och människor.

Bruksanvisning

Dosering: 1 kapsel till 25L akvarievatten.

Lös upp kapseln i ett glas med akvarievatten. Låt glaset stå i rumstemperatur i 6-10timmar. Häll därefter ut blandningen i akvariet under omrörning, eller med hjälp av en pump.

Behandlingen upprepas vid behov, eller i samband med att vattnet i akvariet ska bytas.

Norge

Denna vara skickas ej till Norge.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.