Nya modeller av yrkesodlarväxthus

Just nu håller vi på att se över våra samarbeten på yrkesodlarväxthus och utvecklar en egen modell.

Vi återkommer här när det finns mer information.

GjordNära är en komplett leverantör av stora Tunnelväxthus - bågväxthus för yrkesodlare. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån specialanpassade växthus till nyckelfärdiga lösningar.

Förutom våra högkvalitativa tunnelväxthus säljer vi även odlingstillbehör så som ebb/flod bord, odlingsrännor, belysning, bevattning och annat som hör växthusen till.  Vi lagerhåller ett brett sortiment av växthusplast, markduk och skuggväv. Vi har ännu ingen webshop för  dig som är yrkesodlare, så slå oss en signal eller skicka ett mail så hör vi av oss snarast med offert.

 

lampa

Alla Tunnelväxthus för yrkesodlare är moderna, pålitliga och tillverkade av högkvalitativa material. De är enkla att bygga och enkla att sköta.

penga pase

Våra tunnelväxthus är alla designade för att minimera underhållet. Det gör att du kan fokusera på odlingen, tåligheten i våra material sparar både energi och pengar

safe

Tunnelväxthusen är designade för att tåla alla olika väderklimat. Hård vind, kraftigt regn eller mycket snö påverkar aldrig växthusets stabilitet. Alla modeller är designade efter internationella  krav och standarder.

ventilation

Ventilationssystemet låter användaren kontrollera luftcirkulationen vilket maximerar skörd, sparar pengar och levererar högre kvalité. Alla växthus finns med flera olika ventilationslösningar.

leasing

Vi erbjuder förmånlig leasing med växthuset som säkerhet via Ikano bank.  Kontakta oss för ett kostnadsförlag.

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.