Utbyggbara Växthus

Växthus som går att byggaut på både längden och breddenVäxthus som går att byggaut på både längden och breddenLängden

Växthusets längd styrs helt av hur långt ni vill ha det. Det kan vara 4 meter, 8 meter eller 20 meter. Förlängning görs enkelt genom att extra båge/-ar läggs till. Avstånden mellan bågarna behöver inte vara lika, vilket är en fördel om marken är stenig eller besvärlig på annat sätt. Ni kan anpassa ert växthus form efter er egen plats! Vi rekommenderar dock att inte ha större avstånd mellan bågar än 150cm.

Bredden

Vi har designat växthusen efter ett smart modulsystem där alla delar passar i varandra. Det gör att ett växthus som är 3m brett när ni köper det, enkelt går att uppgradera till t.ex. 3.9m bredd. Men varför inte direkt satsa på den största, 5m breda modellen, så får ni plats med allt ni har  drömt om att odla, och lite till...

 Tunnelväxthus under byggeTunnelväxthus under byggeTunnelväxthus under byggeTunnelväxthus under bygge

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok