Separat plast på gavlar & tak

Som standard så ingår separat plast på gavlarna på alla våra "Växa" modeller av tunnelväxthus. Ni får två plaststycken med ert växthus och en instruktion hur ni ska skära plasten.

Först monteras plasten på gavlarna med hjälp av bågklämmor på bågens insida. Därefter monteras huvudstycket på taket. Fördelen med separat plast på tak och gavlar är att det är enkelt att få plasten bra monterat. Det är också enklare att ta av plasten på taket på vintern.

.Separat gavelplast - monteras för taket på bågens insidaSeparat gavelplast - monteras för taket på bågens insida Separat gavelplast som man fäster med bågklämmorSeparat gavelplast som man fäster med bågklämmorSeparat plast före sista  finputsningenSeparat plast före sista finputsningen

Ej Separat gavelplast

När ni har valt "ej separat gavelplast" så kommer plasten i ett stycke som fästs runt dörren och sedan runt hela växthuset till andra gaveln.

Det här sättet att montera är något starkare mot kraftiga vindar - då det finns färre ställen där vind kan komma in i tunneln. På våra Freja växthus monteras plasten i ett stycke utan separat gavelplast.

tvh i rockhammartvh i rockhammar

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok