• Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Valuta

Välj dörr & Gavel

Dörr till Tunnelväxthus

Information om vilka val som finns på gavlarna

Det är en fördel att ha dörrar i båda gavlarna, då det ger möjlighet för bättre luftning. Detta gäller särskilt de större modellerna.  Ni väljer vilken typ av dörr ni vill ha till de olika gavlarna.

 Alla dörrar och luckor kommer omonterade som en byggsats och skruvas ihop när växthuset byggs.

 

Dörr av trä

En kraftig dörr av trä som är 105cm bred och öppning är ca 205cm hög. Kommer levererat som en byggsats som man skruvar ihop själv.

Växa standaraddörrDörr av trä

 

Stängd Gavel / Ingen dörr

Välj det här när du vill bygga din dörr själv eller ha stängd gavel. Stora fördelen med stängd gavel är att man kan utnyttja gavelytan att odla på. Man bör dock komplettera sitt växthus med ytterligare ventilation för att det inte ska bli för varmt.

På växthus som är 5m och bredare ingår reglar för att hjälpa till att hålla plasten på gaveln.

390 x 750 bild3Stängd gavel men med egen upphängningskonstruktion

 

Dörr med lucka NY 2024

En dörr med en lucka som man fäller ner. Perfekt om man vill lämna vädringen öppen över dagen men vill hindra rådjur, katter, eller harar från att ta sig in i växthuset. Luckan är 90cm hög och 95cm bred. Man kan montera automatik i luckan, men då måste man vara försiktig när man öppnar dörren.

Dörr med luckaDörr med luckaDörr med lucka mått

 

Dubbel skjutdörr (Växa 4, 5 & 6,5 & Leva)

En dubbel skjutdörr gör att det blir enklare att komma in och skapar en härlig rymd runt öppningen. Växa 5, 6,5 & Leva skjutdörr har alla samma mått i öppning och höjd. Växa 4 skjutdörren är något mindre.

 Dubbel skjutdörrDubbel Skjutdörrdoerr standard 2024Leva Skjutdörrdubbel skjutdörr vaxa4Skjutdörr Växa 4 MåttSkjutdörr Växa 5, 6,5 & Leva mått

 

 Mitthängd gavellucka

En mitthängd lucka som skapar en bra ventilation. Perfekt när ni vill kunna odla på gaveln och ändå få bra ventilation. Gavelluckan har samma typ av automatiska öppnare som våra takluckor så luckan öppnar sig när det är varmt och stänger sig när det är kallt. Ett mycket bra alternativ när man vill kunna odla på gaveln men ändå ha bra ventilation.

 gavel lucka1gavel lucka2gavel lucka3gavel lucka5

Dörr till Gry Tunnelväxthus 2m & 2,5m

Dörr till Gry - passar även andra mindre Tunnelväxthus

Bredd 79cm
Höjd 190cm

Dörr till Gry TunnelväxthusDörr till Gry tunnelväxthusDörr till Gry TunnelväxthusDörr till Gry tunnelväxthus

Uppdaterade dörrar

Dörrarna ovan är alla v uppdaterad bättre modell (2024) de faktiska bilder på den här sidan stämmer korrekt överens med leveransen. Bilderna på andra sidor kan visa andra modeller av dörrar.