Jordankare & Ankarplattor

Jordankare T15 med platta

Vårt nya (2021) standardjordankare för Växa och Gry-serien. Det runda röret har en krympt del i toppen som till viss del tål att man slår på det. Plattan monteras efter att väggröret är på plats och hindrar jordankaret från att sjunka i mjuk jord. T15 Jordankaret är 70cm långt, Så man monterar ner det ca 55cm i marken.
För de allra flesta är det här det bästa valet av jordankare.

Det här ingår om du väljer T15

T15 jordankare webjordankare t15jordankare för Tunnelväxtrhus T15Sargpaket med jordankare

I sargpaketet så ingår fastsättning mot en träsarg samt jordankare för att sätta fast träsargen i marken.

OBS att själva virket till träsargen EJ ingår i det här förankringspaketet. Detta eftersom det inte går att skicka så långa längder som behövs för att sargen ska bli bra.

Du behöver själv köpa sargvirke motsvarande 

Det här ingår i sargpaket

sargpaket 1sargpaket 2sargpaket 3sargpaket 4sargpaket 5


Sargpaket utan jordankare

Det här är ett bra alternativ om du ska bygga växthuset på en fast grund. Till exempel en betongplatta, asfalt, ett trädäck. I det här paketet så ingår inga jordankare för att fästa sargen mot marken. Däremot alla övriga monteringsdetaljer för att fästa in växthuset mot en sarg.

OBS att själva virket till träsargen EJ ingår i det här förankringspaketet. Detta eftersom det inte går att skicka så långa längder som behövs för att sargen ska bli bra.

Du behöver själv köpa sargvirke motsvarande 

Det här ingår i sargpaket utan jordankare

Specilabehov eller kombinationslösningar?

Har du något specialbehov för att fästa in växthuset i olika konstruktioner så hör av dig så skickar vi en offert Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.