• Odla året om med ett Tunnelväxthus!
  Odla året om med ett Tunnelväxthus!

  Visste du att man kan odla grönsaker hela året om i Sverige? - Med ett tunnelväxthus och smart planerande är det möjligt att skörda bladgrönt, örter och kål hela vintern.
  Bygg ditt Tunnelväxthus redan i höst och starta din vinterodling!

  logo

 • Växthus från 13,5m² - 60m²

  Behöver du mellanstort, stort eller jättestort växthus? Alla våra växthus packas speciellt för dig och du kan få allt från ett som rymmer ett par tomatplantor till ett växthus som kan försörja hela grannskapet på grönsaker under sommaren. Du kan dessutom börja med ett litet växthus för att sedan lägga till bågar allt eftersom odlingsglädjen växer. Därför kallar vi våra växthus för växande växthus! 

  logo

 • Svensktillverkad & pålitlig konstruktion
  Svensktillverkad & pålitlig konstruktion

  Tunnelväxthus har funnits länge - det är faktiskt inte alls någon ny uppfinning. Utomlands så har man i årtionden förbättrat både konstruktion och växthusfilm för att ge så bra skördar som möjligt.  

  Våra tunnelväxthus tillverkas i Småland det borgar för hög kvalité och en miljömässigt väldigt bra tillverkning. Galvanisering sker på en svensk anläggning som har senaste ISO certifieringen för bra och aktivt miljö-arbete!

  logo

Njord Kampanj 25%
Miniväxthus Njord för Jord 25% rabatt
sales pitch tunnelvaxthus small
Därför ska du välja ett GjordNära Tunnelväxthus.
badge erbjudande

 

Eftersom vi inte haft tid med att lägga upp alla bilder från i somras så  kommer vi löpande lägga ut de sista här.

Det var en helt fantastisk sommar och aldrig har vi skördat så mycket som i år. Här komme lite bilder.

Växthus - Tunnelväxthus översiktVäxthus - Tunnelväxthus översiktGurkor på rad i vårt växthus F1 zeina eller MaxGurkor på rad i vårt växthus F1 zeina eller MaxGurkor i vårt Växthus F1 Zeina eller F1 MaxGurkor i vårt Växthus F1 Zeina eller F1 Max

I år har vi odlat F1 Zeina och F1 max utöver ett par plantor med vanliga frögurkor. Kan verkligen rekommendera dessa sorter. Har fått en otrolig skörd i år. Vi har tilloch med kunnat sälja en hel del gurka! Utöver att det blir mycket större skörd med dessa plantor är gurkorna också finare och godare. Har tidigare ratat många F1 frön eftersom vi vill ta eget utsäde, men med gurkor är det värt varenda krona att få den extra kvalitén som dessa gav.

Phusalis i växthusPhusalis i växthusPaprika i växthusPaprika i växthusTomaterTomaterHar ni inte provat att odla Physalis tidigare så kan vi verkligen rekommendera det. Den är otroligt lättodlad och växer väldigt snabbt och ger stor skörd! Dessutom känns den ganska exotisk när man äter den, helt annorlunda mot de frukter vi normalt sett odlar. Funkade också hyggligt på friland men gav godare skörd i växthustet.

Spetspaprikorna har också gått väldigt bra. De blev aldrig röda men är som gröna också väldigt söta och goda.

Det här är Gardener's Delight en lite större körsbärstomat som får väldigt snygga tomat-kvistar. Dock är min favorit i år Sungold som är riktigt god!

 

Utforska våra odlingsprodukter

Växthus

Tunnelväxthus Växa 3Tunnelväxthus Växa 3 Tunnelväxthus Växa 4Tunnelväxthus Växa 4 Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus FrejaTunnelväxthus Freja Väggväxthus VäxaVäggväxthus VäxaMiniväxthus NjordMiniväxthus NjordNjord för PallkrageNjord för Pallkrage

Växthusplast & Markduk

Växthusplast i olika bredderVäxthusplast i olika bredder Markduk i olika bredderMarkduk i olika bredder SkuggvävSkuggvävAnti hotspot tejpAnti hotspot tejp BågklämmorBågklämmor

Odlingsprodukter

BevattningssystemBevattningssystemAutomatisk bevattning för balkongAutomatisk bevattning för balkong Reservdelar till bevattningsystemReservdelar till bevattningsystem VäxtbelysningVäxtbelysning Fyrkantiga krukorFyrkantiga krukorRunda krukorRunda krukorBevattningsbrickor & pluggbrättenBevattningsbrickor & pluggbrättenEbb & flod bevattningEbb & flod bevattning

Monteringsdelar & Tillbehör

Dörrar & vädringsluckorDörrar & vädringsluckor Monteringsdelar & skruvMonteringsdelar & skruv Växthusbågar & ståldelarVäxthusbågar & ståldelarTillbehör för små tunnelväxthusTillbehör för små tunnelväxthus 

Sara Bäckmo om vinterodling i Tunnelväxthus

Frakt 99kr
Växthus 299kr

För mindre paket betalar ni 99kr i frakt. Skrymmande paket 199kr Växthusen skickas för 299kr

Säker e-handel

Payer använder alla de senaste säkerhetsprogrammen med 3d secure. Därför kan ni alltid känna er trygga när ni betalar med kort på vår hemsida.

Payer Alla Betalningardhl

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok