• Odla året om med ett Tunnelväxthus!
  Odla året om med ett Tunnelväxthus!

  Visste du att man kan odla grönsaker hela året om i Sverige? - Med ett tunnelväxthus och smart planerande är det möjligt att skörda bladgrönt, örter och kål hela vintern.
  Bygg ditt Tunnelväxthus redan i höst och starta din vinterodling!

  logo

 • Växthus från 13,5m² - 60m²

  Behöver du mellanstort, stort eller jättestort växthus? Alla våra växthus packas speciellt för dig och du kan få allt från ett som rymmer ett par tomatplantor till ett växthus som kan försörja hela grannskapet på grönsaker under sommaren. Du kan dessutom börja med ett litet växthus för att sedan lägga till bågar allt eftersom odlingsglädjen växer. Därför kallar vi våra växthus för växande växthus! 

  logo

 • Svensktillverkad & pålitlig konstruktion
  Svensktillverkad & pålitlig konstruktion

  Tunnelväxthus har funnits länge - det är faktiskt inte alls någon ny uppfinning. Utomlands så har man i årtionden förbättrat både konstruktion och växthusfilm för att ge så bra skördar som möjligt.  

  Våra tunnelväxthus tillverkas i Småland det borgar för hög kvalité och en miljömässigt väldigt bra tillverkning. Galvanisering sker på en svensk anläggning som har senaste ISO certifieringen för bra och aktivt miljö-arbete!

  logo

Njord Kampanj 25%
Miniväxthus Njord för Jord 25% rabatt
sales pitch tunnelvaxthus small
Därför ska du välja ett GjordNära Tunnelväxthus.
badge erbjudande

Förr året fick vi väldigt mycket svårrensat ogräs på ytterkanterna av växthuset, framförallt mellan där plasten sluter an mot marken och bakom våra odlingslådor. Här är det svårt att böja sig och komma åt och eftersom det inte blir så ofta som vi lyfte upp plasten där så spirade ogräset oväntat bra. Så kan vi inte ha det!

Minska ogräset i växthusetMinska ogräset i växthusetOgrässäkring av växthusetOgrässäkring av växthusetMinska ogräset i växthusetMinska ogräset i växthuset

I år ogrässäkrar vi den kanten genom att häfta på lite gamla fodersäckar längs med hela långsidan. Därefter kastar vi på lite grus så säckarna ligger fint i ytterkant också och sedan tillbaka med plasten igen. Känns riktigt bra, kommer spara en hel del jobb!

Rädisor i växthuse gror snabbtRädisor i växthuse gror snabbtFin värme och bra ljus i växthuset nu. Rädisorna som vi satte förra helgen har redan kommit upp och ringblommorna likaså, dessa plus en del annat gror vi direkt i växthuset utan att ta omvägen om att förgro.

Jordgubbari växthuset blir härligtJordgubbari växthuset blir härligtJordgubbarna har fått sig en välbehövlig rensning. De har kommit igång ordentligt nu och jag tror vi kan hoppas på att få rekordtidiga jordgubbar i vårt växthus.

Våra andra plantor, gurkor, tomater basilika med flera får sola sig ett par timmar vare dag i växthuset innan de får komma in igen framåt kvällen. Det är helt frostfritt inne i växthuset, framför allt under fiberduken, men gurkor och paprikor med flera trivs nog inte så bra med den kalla temperatur som blir på natten. Det märks verkligen skillnad på gurkväxterna nu när de får vara i växthuset på soliga dagar, de växer på sig riktigt fint.

Plantor på solsemester i växthusPlantor på solsemester i växthus Plantor på solsemester i växthusPlantor på solsemester i växthus Plantor på solsemester i växthusPlantor på solsemester i växthus Plantor på solsemester i växthusPlantor på solsemester i växthus Rädisorna sådda direkt under fiberduk i växthusetRädisorna sådda direkt under fiberduk i växthuset Det här är vitlök som vi satte i höstasDet här är vitlök som vi satte i höstas Här ärringblommer som gror direkt inne i växthuset nu.Här ärringblommer som gror direkt inne i växthuset nu. Plantor på solsemester i växthusPlantor på solsemester i växthus Plantor på solsemester i växthusPlantor på solsemester i växthus Gräslöken är också på gång, fast den står inte ens i växthusetGräslöken är också på gång, fast den står inte ens i växthuset

Utforska våra odlingsprodukter

Växthus

Tunnelväxthus Växa 3Tunnelväxthus Växa 3 Tunnelväxthus Växa 4Tunnelväxthus Växa 4 Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus FrejaTunnelväxthus Freja Väggväxthus VäxaVäggväxthus VäxaMiniväxthus NjordMiniväxthus NjordNjord för PallkrageNjord för Pallkrage

Växthusplast & Markduk

Växthusplast i olika bredderVäxthusplast i olika bredder Markduk i olika bredderMarkduk i olika bredder SkuggvävSkuggvävAnti hotspot tejpAnti hotspot tejp BågklämmorBågklämmor

Odlingsprodukter

BevattningssystemBevattningssystemAutomatisk bevattning för balkongAutomatisk bevattning för balkong Reservdelar till bevattningsystemReservdelar till bevattningsystem VäxtbelysningVäxtbelysning Fyrkantiga krukorFyrkantiga krukorRunda krukorRunda krukorBevattningsbrickor & pluggbrättenBevattningsbrickor & pluggbrättenEbb & flod bevattningEbb & flod bevattning

Monteringsdelar & Tillbehör

Dörrar & vädringsluckorDörrar & vädringsluckor Monteringsdelar & skruvMonteringsdelar & skruv Växthusbågar & ståldelarVäxthusbågar & ståldelarTillbehör för små tunnelväxthusTillbehör för små tunnelväxthus 

Sara Bäckmo om vinterodling i Tunnelväxthus

Frakt 99kr
Växthus 299kr

För mindre paket betalar ni 99kr i frakt. Skrymmande paket 199kr Växthusen skickas för 299kr

Säker e-handel

Payer använder alla de senaste säkerhetsprogrammen med 3d secure. Därför kan ni alltid känna er trygga när ni betalar med kort på vår hemsida.

Payer Alla Betalningardhl

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok