• Odla året om med ett Tunnelväxthus!
  Odla året om med ett Tunnelväxthus!

  Visste du att man kan odla grönsaker hela året om i Sverige? - Med ett tunnelväxthus och smart planerande är det möjligt att skörda bladgrönt, örter och kål hela vintern.
  Bygg ditt Tunnelväxthus redan i höst och starta din vinterodling!

  logo

 • Växthus från 13,5m² - 60m²

  Behöver du mellanstort, stort eller jättestort växthus? Alla våra växthus packas speciellt för dig och du kan få allt från ett som rymmer ett par tomatplantor till ett växthus som kan försörja hela grannskapet på grönsaker under sommaren. Du kan dessutom börja med ett litet växthus för att sedan lägga till bågar allt eftersom odlingsglädjen växer. Därför kallar vi våra växthus för växande växthus! 

  logo

 • Svensktillverkad & pålitlig konstruktion
  Svensktillverkad & pålitlig konstruktion

  Tunnelväxthus har funnits länge - det är faktiskt inte alls någon ny uppfinning. Utomlands så har man i årtionden förbättrat både konstruktion och växthusfilm för att ge så bra skördar som möjligt.  

  Våra tunnelväxthus tillverkas i Småland det borgar för hög kvalité och en miljömässigt väldigt bra tillverkning. Galvanisering sker på en svensk anläggning som har senaste ISO certifieringen för bra och aktivt miljö-arbete!

  logo

Njord Kampanj 25%
Miniväxthus Njord för Jord 25% rabatt
sales pitch tunnelvaxthus small
Därför ska du välja ett GjordNära Tunnelväxthus.
badge erbjudande

Galvaniserade stålbågar håller längeGalvaniserade stålbågar håller länge

Hela växthuset  sätts samman av 2mm tjocka galvaniserade stålbågar med diameter på 32mm.

Hela växthuset  byggs ihop av 2mm tjocka galvaniserade stålbågar med diameter på 32mm. Bågarna tillverkas i Sverige! I våra växthuspaket får ni med alla bågar ni behöver för ett komplett växthus.

Ett tunnelväxthus av galvaniserade stålbågarEtt tunnelväxthus av galvaniserade stålbågarGalvanisering är en mycket bra metod för att förhindra rost. Galvaniserade bågar håller mycket länge. Ni kan räkna med att använda bågarna i minst 20 år. Är ni varsamma om dem kan de hålla längre än så - 50-100 år är ingen ovanlighet när det gäller galvanisering.

Ett svenskt företag galvaniserar våra produkter. De genomför kontinueligt miljö-arbete och är kontrollerade av staten. Det tycker vi känns bra med tanke på miljön! Galvanisering innebär att man doppar metallbitarna i flytande zink så  att den legerar med metallen på ytan till ett rostskyddande skikt.

Det kan förekomma lite extra mycket zink på vissa ställen. Använda bara en grov fil och fila bort det värsta. Skulle ni missa och komma ner lite på metallen under, så gör inte de så mycket eftersom galvaniserade material självläker. Man kan också skydda plasten mot skav genom att tejpa över eventuella skrovliga ytor på bågarna.

 Galvaniserade efter tillverkning

Våra bågar galvaniseras efter tillverkning - vilket innebär att alla hål, insidor och böjar får ett fullständigt skydd. Billigare växthus tillverkas ofta av förgalvaniserade rör. Detta innebär att varken insida eller bearbetade delar får något rostskydd.

Ett växthus är en ganska aggresiv miljö och om inte rostskyddet är fullständigt så kommer bågarna att snabbt rosta sönder.

Läsa mer om galvanisering?

På den här sidan kan ni läsa mer om galvanisering. LÄNK - Nordic Galvanizers

Utforska våra odlingsprodukter

Växthus

Tunnelväxthus Växa 3Tunnelväxthus Växa 3 Tunnelväxthus Växa 4Tunnelväxthus Växa 4 Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus FrejaTunnelväxthus Freja Väggväxthus VäxaVäggväxthus VäxaMiniväxthus NjordMiniväxthus NjordNjord för PallkrageNjord för Pallkrage

Växthusplast & Markduk

Växthusplast i olika bredderVäxthusplast i olika bredder Markduk i olika bredderMarkduk i olika bredder SkuggvävSkuggvävAnti hotspot tejpAnti hotspot tejp BågklämmorBågklämmor

Odlingsprodukter

BevattningssystemBevattningssystemAutomatisk bevattning för balkongAutomatisk bevattning för balkong Reservdelar till bevattningsystemReservdelar till bevattningsystem VäxtbelysningVäxtbelysning Fyrkantiga krukorFyrkantiga krukorRunda krukorRunda krukorBevattningsbrickor & pluggbrättenBevattningsbrickor & pluggbrättenEbb & flod bevattningEbb & flod bevattning

Monteringsdelar & Tillbehör

Dörrar & vädringsluckorDörrar & vädringsluckor Monteringsdelar & skruvMonteringsdelar & skruv Växthusbågar & ståldelarVäxthusbågar & ståldelarTillbehör för små tunnelväxthusTillbehör för små tunnelväxthus 

Sara Bäckmo om vinterodling i Tunnelväxthus

Frakt 99kr
Växthus 299kr

För mindre paket betalar ni 99kr i frakt. Skrymmande paket 199kr Växthusen skickas för 299kr

Säker e-handel

Payer använder alla de senaste säkerhetsprogrammen med 3d secure. Därför kan ni alltid känna er trygga när ni betalar med kort på vår hemsida.

Payer Alla Betalningardhl

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok