• Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Valuta

Pressrum

Välkommen till GjordNäras pressrum.

Här har vi samlat bra bilder och info för att kunna publicera information om GjordNära Tunnelväxthus. Alla bilder och texter är fria att publicera efter godkännande av GjordNära Tunnelväxthus. 

 


 

Ladda ner bilder

Bildpaket inklusive Logotyper (obs 109mb)

Logotyper 

Bildpaket Bredgrepen

 


 

Kort presentation

GjordNära Tunnelväxthus (Vireta ab) startades 2013 av odlingsfantasterna Mika & Daniel Sjöstrand. Efter ha odlat själva i ett tunnelväxthus som de fick från sina Holländska grannar föddes idén om ett smartare modulbaserat system där man kan bygga ut växthusen både på bredden och längden.

Ett tunnelväxthus är en mycket smart konstruktion. Rejäla galvaniserade stålbågar täcks av en åldersbeständig speciell växthusfilm och skapar en perfekt miljö för odling. Fördelarna är många, utöver att det är lätt att bygga och inte kräver vare sig grund eller grävning är den största fördelen med metoden att det är mycket prisvärt vilket gör att fler får råd med rejält stora växthus för odling. En annan fördel är att man enkelt kan flytta växthuset och att det går att bygga ut allt eftersom odlingslusten växer.

”Vår mission är att få fler att odla. Vi gör det genom att sälja Tunnelväxthus och smarta odlingstillbehör. ”GjordNära” ska förknippas med med gedigna produkter av hög kvalité. Produkterna ska andas odlingsglädje och passion för det gröna!”


GjordNära Tunnelväxthus i pressen

Entreprenadaktuellt 2014-06-05
Lindenytt 2014-04-01

2014-02-19 - ÅterTidningen ÅterTidningen Åter2014-03-30 - tradgardsextra2014-03-30 - tradgardsextra2014-03-30 - tradgardsextra