Markduk 5,15m bred - Vit

Pris med rabatt
Pris 80 kr
Rabatt

Pris med rabatt
Pris 80 kr
Rabatt

alla priser är inklusive moms

Markduk 5,15m bred - vit

Beställs per meter Kvm pris=16kr

Vit markduk reflekterar ljuset bättre och ökar produktiviteten i ditt växthus

Markduk

Markduk gör växthuset lättsköttMarkduk gör växthuset lättskött

Markduk hjälper till att hålla ogräset borta.

Genom att först täcka jorden med markduk slipper ni problem med rot- och fröogräs som kommer upp från befintligt underlag. Det är inte bara det ni planterar som kommer trivas i växthuset, kvickroten och nässlorna växer också dubbelt så snabbt!

Markduk gör växthuset lättsköttMarkduk gör växthuset lättskött

Vill ni plantera direkt i jorden under, skär ni ett kryss i markduken och viker undan flikarna. Plantera sedan som vanligt och avsluta med att vika tillbaka flikarna.

Plantor som är känsliga för röta kan skär att man skär bort lite av plasten runt själva stammen, detta gäller för t.ex gurkor och paprikor.

Vår markduk är tålig och håller länge. Vill ni ha det lite snyggare i växthuset kan ni med fördel täcka markduken med tex sand, grus, halm, flis eller pinjebark. Då kommer den att hålla ännu längre.

MarkdukMarkduk

Vi lägger inte till några dyra kapnings eller extra fraktkostnader. Du betalar alltid samma frakt oavsett vad du beställer.


Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Ok”.
Läs mer... Ok