Högpresterande kompletta bevattningsysstem. Systemen bygger på komponenter från en tillverkare som vanligtvis endast levererar till yrkesodlare. Därför är alla delar av högsta kvalité och funktion. Paketen är kompletta och matarledningen är DN/16 (16mm) rör. Bevattningssystemen är kompatibla med varandra.

Bevattning för växthus - men fungerar lika bra på friland eller i rabatten.

Resultat 1 - 7 av 7

Bevattningsystem

Bevattning - Timer NY

Bevattning - Timer NY

Pris efter rabatt
Pris 690 kr
Rabatt
Pris efter rabatt
Pris 490 kr
Rabatt
Pris efter rabatt
Pris 590 kr
Rabatt
Pris efter rabatt
Pris 990 kr
Rabatt

Bevattningssystem Kombo

Bevattningssystem Kombo

Pris efter rabatt
Pris 890 kr
Rabatt

Filter bevattning

Filter bevattning

Pris efter rabatt
Pris 299 kr
Rabatt

Tryckregulator

Tryckregulator

Pris efter rabatt
Pris 149 kr
Rabatt

Droppbevattning - Micro drip

Droppbevattningsystem med trycksatt matarledning som kompletteras med små munstycken/utlopp som droppar under en längre tid. Detta gör att hela systemet blir trycksatt och bevattningen blir jämn över alla munstycken.

Alla system innehåller matarledning som man perforerar med ett medföljande verktyg och monterar in olika droppmunstycken. Detta gör systemet mycket flexibelt och du får bevattningen där du behöver den.

  • Bevattningssystem 1 Spray - Innehåller 14st spraymunstycken och 20m matarledning. - Perfekt för dig som vill vattna bäddar av tex sallad eller andra grödor som gillar mycket fukt.
  • Bevattningsysstem 2 Droppspjut - Innehåller 48st droppspjut och 20m matarledning. Perfekt för dig som odlar mycket i kruka då droppspjuten monteras med en egen microslang till matarledningen.
  • Bevattningssystem 3 Komplett - Innehåller 50st droppknappar, 20st droppspjut, 5st spraymunstycken och 10st dimm-spridare. Dimman är väldigt effektiv för att kyla varma växthus och används ofta av yrkesodlare för temperatur kontroll. Dessutom är det hela 50m matarledning.

Komplettera systemen med timern så har ni ett säkert automatvattnande system.

droppknappar

Hur kopplar jag in Bevattningssystemet?

Vi rekommenderar att koppla systemet direkt på vattenutkastaren (trädgårdskranen) eller via trädgårdsslang direkt på trädgårdskranen. Detta för att alla bevattningssystem behöver rent vatten med bra tryck. Om man istället har en tunna med vatten finns det risk att partiklar och alger täpper igen de små bevattnings munstyckena. Risken är också att trycket inte räcker och att systemet då vattnar ojämnt.

Alla bevattningssystem har 3/4 gängad koppling och slang-anslutning för vanlig 1/2 trädgårdsslang.

Manual - bevattningBevattningssystem - Manual