• Växthus från 13,5m² - 60m²

  Behöver du mellanstort, stort eller jättestort växthus? Alla våra växthus packas speciellt för dig och du kan få allt från ett som rymmer ett par tomatplantor till ett växthus som kan försörja hela grannskapet på grönsaker under sommaren. Du kan dessutom börja med ett litet växthus för att sedan lägga till bågar allt eftersom odlingsglädjen växer. Därför kallar vi våra växthus för växande växthus! 

  logo

 • Stora prisvärda växthus!
  Stora prisvärda växthus!

  Äntligen finns de i Sverige - Stora prisvärda tunnelväxthus som är helt fantastiska att odla i. Tack vare den smarta kontruktionen där galvaniserade stålrör räcks av en professionell växthusplast så får ni ett växthus som är stort och mycket prisvärt. Det är enkelt att bygga ett tunnelväxthus - kräver varken grund eller grävning och det går snabbt att flytta. Växthuset är tåligt och klarar nordiskt klimat utan problem.

  logo

 • Svensktillverkad & pålitlig konstruktion
  Svensktillverkad & pålitlig konstruktion

  Tunnelväxthus har funnits länge - det är faktiskt inte alls någon ny uppfinning. Utomlands så har man i årtionden förbättrat både konstruktion och växthusfilm för att ge så bra skördar som möjligt.  

  Våra tunnelväxthus tillverkas i Småland det borgar för hög kvalité och en miljömässigt väldigt bra tillverkning. Galvanisering sker på en svensk anläggning som har senaste ISO certifieringen för bra och aktivt miljö-arbete!

  logo

Njord Kampanj 25%
Miniväxthus Njord för Jord 25% rabatt
sales pitch tunnelvaxthus small
Därför ska du välja ett GjordNära Tunnelväxthus.
badge erbjudande

Tunnelväxthus 10,5 x 5mTunnelväxthus 10,5 x 5mEtt tunnelväxthus, Polytunnel eller Bågväxthus är en mycket smart konstrukion. En serie av markförankrade bågar täcks av en åldersbeständig växthusfilm och skapar ett mycket prisvärt alternativ till vanliga växthus. Våra växthustunnlar har följande egenskaper

 • Galvaniserad stålstomme som håller länge (minst 20 år)
 • Golvbredden är mellan 3 & 5 meter. 
 • Längden kan vara hur lång som helst, allt från 1 till 100m. Ett växthus på t.ex. 10 meters längd ger er tillgång till 40kvm högkvalitativ odlingsyta.
 • Takhöjden är rejäl och gör att det blir ordentligt med luft och ett bättre klimat än i ett litet växthus
 • Kräver oftast inget bygglov då det är en flyttbar byggnad. (hör med er kommun)
 • Enkel att sätta upp och plocka ner. Standardstorlek och lagom stenig mark tar ca en dag.
 • Kräver inga grundgjutningar eller avancerade grävarbeten (annat än för jorden  du odlar i förstås)
 • Kan förutom växthus också användas som förvaringshall, hönshus (med nät), skugghall för djur och säkert många fler användningsområden som inte vi har tänkt på.

Som ni ser är det en enkel, stark och flexibel konstruktion som gör att ni får tillgång till ett stort växthus för bråkdelen av vad ett vanligt glas eller hårdplastväxthus kostar.

Det allra bästa har vi dock sparat till sist. Ni kommer älska sättet som din växthustunnel förlänger odlingsåret. På våren har ni en perfekt och rymlig plats att dra upp sticklingar och på hösten går det att skörda långt in på det som normal räknas som senhöst eller vinter. Ni får tillgång till ett trädgårdsrum som flyttat många mil söderut!

Växthuset på bilderna nedan är vår första polytunnel. Vi hade turen att våra holländska grannar hade bågar från en skugghall för förvaring av vinterved. De byggde nytt vedskjul av trä, vi övertog bågarna och satte fart med att sätta upp dem och täcka med specialfilm. Arbetet med att bygga var enklare än vi trodde! Efter att ha använt detta växthus ett tag märkte vi att det finns många förändringar och förbättringar att göra i konstruktionen. Nedan är lite bilder inifrån.

inne i vårt tunnelväxthusinne i vårt tunnelväxthusInne i vårt tunnelväxthusInne i vårt tunnelväxthusInne i vårt tunnelväxthusInne i vårt tunnelväxthusInne i vårt tunnelväxthusInne i vårt tunnelväxthus

Utforska våra odlingsprodukter

Växthus

Tunnelväxthus Växa 3Tunnelväxthus Växa 3 Tunnelväxthus Växa 4Tunnelväxthus Växa 4 Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus Växa 5Tunnelväxthus FrejaTunnelväxthus Freja Väggväxthus VäxaVäggväxthus VäxaMiniväxthus NjordMiniväxthus NjordNjord för PallkrageNjord för Pallkrage

Växthusplast & Markduk

Växthusplast i olika bredderVäxthusplast i olika bredder Markduk i olika bredderMarkduk i olika bredder SkuggvävSkuggvävAnti hotspot tejpAnti hotspot tejp BågklämmorBågklämmor

Odlingsprodukter

BevattningssystemBevattningssystem Reservdelar till bevattningsystemReservdelar till bevattningsystem VäxtbelysningVäxtbelysning Fyrkantiga krukorFyrkantiga krukorRunda krukorRunda krukorBevattningsbrickor & pluggbrättenBevattningsbrickor & pluggbrättenEbb & flod bevattningEbb & flod bevattning

Monteringsdelar & Tillbehör

Dörrar & vädringsluckorDörrar & vädringsluckor Monteringsdelar & skruvMonteringsdelar & skruv Växthusbågar & ståldelarVäxthusbågar & ståldelarTillbehör för små tunnelväxthusTillbehör för små tunnelväxthus 

Sara Bäckmo om vinterodling i Tunnelväxthus

Frakt 99kr
Växthus 299kr

För mindre paket betalar ni 99kr i frakt. Skrymmande paket 199kr Växthusen skickas för 299kr

Säker e-handel

Payer använder alla de senaste säkerhetsprogrammen med 3d secure. Därför kan ni alltid känna er trygga när ni betalar med kort på vår hemsida.

Payer Alla Betalningardhl