• Växthus från 13,5m² - 60m²

  Behöver du mellanstort, stort eller jättestort växthus? Alla våra växthus packas speciellt för dig och du kan få allt från ett som rymmer ett par tomatplantor till ett växthus som kan försörja hela grannskapet på grönsaker under sommaren. Du kan dessutom börja med ett litet växthus för att sedan lägga till bågar allt eftersom odlingsglädjen växer. Därför kallar vi våra växthus för växande växthus! 

  logo

 • Stora prisvärda växthus!
  Stora prisvärda växthus!

  Äntligen finns de i Sverige - Stora prisvärda tunnelväxthus som är helt fantastiska att odla i. Tack vare den smarta kontruktionen där galvaniserade stålrör räcks av en professionell växthusplast så får ni ett växthus som är stort och mycket prisvärt. Det är enkelt att bygga ett tunnelväxthus - kräver varken grund eller grävning och det går snabbt att flytta. Växthuset är tåligt och klarar nordiskt klimat utan problem.

  logo

 • Svensktillverkad & pålitlig konstruktion
  Svensktillverkad & pålitlig konstruktion

  Tunnelväxthus har funnits länge - det är faktiskt inte alls någon ny uppfinning. Utomlands så har man i årtionden förbättrat både konstruktion och växthusfilm för att ge så bra skördar som möjligt.  

  Våra tunnelväxthus tillverkas i Småland det borgar för hög kvalité och en miljömässigt väldigt bra tillverkning. Galvanisering sker på en svensk anläggning som har senaste ISO certifieringen för bra och aktivt miljö-arbete!

  logo

Vi har utvecklat en helt ny serie av Tunnelväxthus av Väggmodell.
Du hittar väggväxthusen här: LÄNK - Väggväxthus

 Väggväxthusen Bygger på samma kraftiga delar som våra vanliga växthus och kan byggas ut till ett fristående växthus.

Serien har 5st bredder och längden är precis som på våra tunnelväxthus helt anpassningsbar.

 • Bredd 2,2m - Låg sida
 • Bredd 2,8m - Låg sida
 • Bredd 1,5m - Hög sida
 • Bredd 1,2m - Hög sida
 • Bredd 2,8m - Hög sida

Väggväxthusen passar perfekt för dig som har en vägg över och vill ta tillvara på den extra värmen som väggen skapar. Trots att växthusen är något mindre i kvadratmeter så är modellerna rymliga inuti och i de höga modellerna är det ståhöjd ända ute till väggen på framsidan.

LÄNK - Väggväxthus

Sara Bäckmo om vinterodling i Tunnelväxthus

Frakt 99kr
Växthus 199kr

För mindre paket betalar ni 99kr i frakt. Växthusen skickas för 199kr

Säker e-handel

Payer använder alla de senaste säkerhetsprogrammen med 3d secure. Därför kan ni alltid känna er trygga när nibetalar med kort på vår hemsida.

Payer Alla Betalningardhl